Effektiv tandvård

Vatten har du tillgång till dygnet runt direkt i kranen. Det kostar dig inte en massa extra. Smakar gott och är lokalproducerat. Ljummet vatten är faktiskt det enda du behöver komplettera med när du använder EKULF PowerFlosser för att få en effektiv rengöring av dina tänder och tandkött. 
Bra för dig och bra för miljön! 

Framtidens tandtråd

EKULF PowerFlossers är en pulserande vattenstråle som rengör mellan tänderna, utefter tandköttskanten och delvis nere i tandköttsfickorna. Strålen masserar och stimulerar tandköttet för att hålla det friskt och fräscht och minskar risken för tandköttsinflammation (gingivit). Flera studier visar att PowerFlosser är minst lika effektivt som tandtråd när det gäller att avlägsna plack mellan tänderna, minska gingivit och det tar bara en minut. EKULF PowerFlosser är enklare att använda jämfört med tandtråd - och är ett effektivt sätt att rengöra mellan tänderna.

“…som en högtryckstvätt för tandmellanrummen”

111111-kopia.png

EKULF POWERFLOSSER

Vår stora mundusch med en 600 ml stor vattenbehållare, 10 st olika stegjusteringar och med 1400 vattenpulseringar/minut (30till 110 PSI) som drivs av 220V.

Vattenslangen är 100 cm lång och i vattenbehållarens lock finns förvaring för fyra tippar. Tippen kan rotera 360 grader för en effektiv rengöring och produkten levereras med 3 x Standard Nozzle tip som avlägsnar plack mellan tänderna, utefter tandköttskanten och ner i tandköttsfickorna samt 1 x Tongue Scraper tip som är perfekt att rengöra tungans yta från bakterier. Strålen gör det enklare att rengöra runt tandställningar, broar, implantat och bryggor.

Image
1689.png

POWERFLOSSER

Tongue Scraper tip 

Perfekt för att rengöra tungans yta
från bakterier, matrester samt döda celler.

1688.png

POWERFLOSSER

 Orthodontic tip

För dig med tandställning, 
rengör svåråtkomliga områden.

1687.png

POWERFLOSSER

Standard Nozzle tip

Avlägsnar plack mellan tänderna och
djupt ner i tandköttsfickorna.

Ekulf PowerFlosser

CORDLESS

En batteridriven mundusch som laddas genom en laddningsstation och har ett Li-Ion batteri. Den här modellen passar utmärkt för mindre badrum, badrum utan eluttag och för resan. 

Munduschen har 3 olika stegjusteringar och med 1400 vattenpulseringar/minut (40 till 90 PSI) samt en 150 ml stor vattenbehållare.

Tippen kan rotera 360 grader och produkten levereras med 2 x Standard Nozzle tip som avlägsnar plack mellan tänderna, utefter tandköttskanten och delvis nere i tandköttsfickorna. Strålen gör det enklare att rengöra runt tandställningar, broar, implantat och bryggor.

Image
1645.png

POWERFLOSSER CORDLESS

Tongue Scraper tip 

Perfekt för att rengöra tungans yta
från bakterier, matrester samt döda celler.

1635.png

POWERFLOSSER CORDLESS

 Orthodontic tip

För dig med tandställning, 
rengör svåråtkomliga områden.

1615.png

POWERFLOSSER CORDLESS

Standard Nozzle tip

Avlägsnar plack mellan tänderna och
djupt ner i tandköttsfickorna.

 ENKEL ATT ANVÄNDA

Att utöka din tandrengöring med en mundusch är en snabb och effektiv lösning för bättre munhygien mellan tänderna. För friska tänder och tandkött räcker det inte med att bara borsta tänderna. Det är viktigt att kompletera tandborstningen (som utförs två gånger per dag) med rengöring mellan tänderna. 

Observera att munduschen skall användas före du borstat tänderna. 

bild2.jpg
bild1.jpg
bild3.jpg
bild4.jpg

Se instruktionsvideo:

För ett friskt leende

  • Mundusch har minst lika god effekt när det gäller att avlägsna plack och att reducera ginivit som vanlig manuell tandtråd. 
  • Tar bort bakterier mellan tänderna, utefter tandköttskanten och delvis nere i tandköttsfickorna (där tandborsten och tandtråd inte kan nå).
  • Tystgående, snabb och enkel att använda.
  • Mycket bra att använda även för personer med broar, implantat, kronor, tandställningar och ”fasader” m.m.
ekulf_powerflosser3d_02.jpg

"...som en högtryckstvätt för tandmellanrummen"

powerflosser.jpg

PowerFlosser finns att köpa på välsorterade apotek.

Frågor & Svar

Hur laddar jag min PowerFlosser Cordless?
Koppla in laddningskabeln i eluttaget och ställ enheten på laddningsplattan. ”CH”-lampan blinkar när enheten laddar och lyser ihållande när den är fulladdad.

Jag har tandställning, kan jag använda PowerFlosser?
Absolut! Faktum är att du med stor fördel kan använda en PowerFlosser. Det finns även en speciellt utformad tipp för dig med tandställning, Orthodontic Tip, som rengör svåråtkomliga områden.

Varför läcker min PowerFlosser?
Först – kom ihåg att vattentanken inte ska stå med vatten mellan användningarna, se till att tömma den efter varje användning. Vattentanken har en svart ventil som är utformad för att förhindra att vattnet rinner ur tanken men samtidigt låta vattnet cirkulera när du använder enheten.

  • Ta bort ventilen från vattentanken genom att trycka upp den från undersidan.
  • Skölj ventilen under varmt rinnande vatten och massera den med dina fingrar.
  • Sätt tillbaka ventilen i tanken med den rundade toppen uppåt och se till att trycka fast den ordentligt så att de fyra piggarna kommer ut på undersidan.

Min PowerFlosser Cordless startar inte?
En ny enhet eller en oanvänd behöver laddas i ca 24 timmar. Om den fortfarande inte startar så kontakta EKULF AB eller din återförsäljare.

Hur byter jag tipp?
Du håller in knappen för upplåsning av tippen, plockar bort den och klickar dit önskad tipp. Vi rekommenderar att du byter tipp ungefär var 6:e månad.

Kan jag köpa endast tippar?
Ja, det går bra. Här kan du läsa mer om de olika tipparna. 
Gå till tipparna.

Hur rengör jag min PowerFlosser?
Det är bara att tvätta med vatten och torka med mjuk trasa. Vill du använda ett rengöringsmedel, så se till att göra det med ett neutralt sådant. Använd aldrig kaustiksoda eller vätskor med slipmedel (t.ex. vinäger eller kalkborttagningsmedel). Det kan skada munduschen.

Kan jag använda munvatten i min Ekulf PowerFlosser?
Vi rekommenderar att använda vanligt kranvatten, och att du använder munvatten separat. 

powerflosser_logo.jpg

Avlägsnar plack och bakterier mellan tänderna, utefter tandköttskanten och delvis nere i tandköttsfickorna där vanlig tandtråd och tandborsten inte kommer åt.

KONTAKTA OSS

Ekulf AB
Navestadsgatan 31
603 66 Norrköping
order@ekulf.se

FÖLJ OSS