giff-ny.-.gif

Verden er fyldt med det naturligt hvide og smukke. 
Bløde skyer. Birkebark. Hvide sandstrande.

Dine tænder er også naturligt hvide.
Men med tiden mister de deres glans.

Med PURE shine får du dine tænder den naturlige hvide farve tilbage. 
Intet er malet over, skjult eller beskadiget. 
Dit smil bliver naturligt hvidt igen.

pure shine klar

PURE SHINE FAMILIEN

PURE shine er en ny unik produktserie til stærke, sunde og naturligt hvidere tænder. Produkterne indeholder masser af fluor, der beskytter og styrker dine tænder. Tandpasta og mundskyl har en meget god og frisk myntesmag. Ved hjælp af enzymer og blide rensende ingredienser genskaber PURE Shine dine tænders naturlige hvide farve.

I modsætning til mange tandblegningsprodukter, er PURE shine godt for dine tænder. Du får både et mere hvidt smil, rene, sunde og stærkere tænder. Serien er blid, sikker og har en dokumenteret effekt.

En produktlinje til alle, der drømmer om et naturligt smukt smil.

giff-ny.-.gif

PURE SHINE
MOUTHWASH

PURE shine mundskyl er en særlig kombination af ingredienser, herunder PVP (polyvinylpyrolidon), som forhindrer belægninger/plaques på tænderne og holder tandoverfladen ren.

Dette produkt hjælper med at bevare tændernes naturlige hvide farve. Det høje fluorindhold (0,2% NaF) hjælper med at remineralisere både emalje og rodoverflade og modvirker både huller i tænderne og dental erosion/ætsende skader. PURE shine mundskyl har en god myntesmag, der giver en frisk ånde. Anbefales til voksne og børn over 12 år. Opbevares ved stuetemperatur uden for børns rækkevidde. Anvendelse: Brug PURE shine mundskyl morgen og aften efter børstning. Skyl med 10 ml af opløsningen omkring tænderne i 1/2-1 minut, hvorefter det spyttes ud. Lad være med at synke. Kan også bruges efter måltider.

Image
giff-ny.-.gif

PURE SHINE
TOOTHBRUSH

EKULFS PURE shine-serie er nu udvidet med en eksklusiv tandbørste, som er blød og skånsom mod tænder/tandkød. Tandbørsten har koniske børster, der nemt når ind i tandmellemrummet/approximal rummet og effektivt fjerne bakterier og plaques.

PURE shine tandbørste har et ergonomisk designet håndtag for et stærkt og godt greb. Leveres i blisteremballage i farverne hvid og guld.

Image
giff-ny.-.gif

PURE SHINE
TOOTHPASTE

PURE shine tandpasta er en tandpasta, der hjælper dig med at opretholde den naturlige hvide farve på dine tænder.

Tandpastaen er udviklet sammen med tandlæger og indeholder Papain – et naturligt enzym udvundet af frugtpapaya. Papain renser emaljen effektivt, efterlader tandoverfladen ren og glat, hvilket gør at ny plaque har vanskeligere ved at fæstne sig.

Anvend gerne PURE shine tandpasta sammen med PURE shine Whitening Strips for et mere varigt resultat.

Indeholder 1450 ppm F for maksimal fluorbeskyttelse af både emaljen og den eksponerede rodoverflade/dentin.

Image

PURE SHINE
WHITENING STRIPS

PURE shine Whitening Strips er en strimmel, der gør dine tænder naturligt hvidere - på bare 14 dage. Produktet er udviklet sammen med tandlæger. Det er helt fri for brintoverilte og nem at bruge derhjemme. Allerede efter et par dage får du et synligt resultat.

Den aktive ingrediens PAP (phthalimido peroxy caproic syre) renser emaljen, opløser tandpletter og bringer tændernes naturlige hvide farve frem. PAP er skånsom, har bevist effekt og er naturligt biologisk nedbrydeligt. Brug PURE shine Whitening Strips i mindst 30 minutter hver dag i to uger. For at opnå de bedste resultater, gentag hver anden måned.

Image

NEM AT BRUGE DERHJEMME

PURE shine Whitening Strips vil give dig synligt hvidere tænder på bare to uger.
Allerede efter et par dage kan du se forskellen. Brug 30 minutter dagligt i 14 dage.
Sådan gør du:

BØRST DINE TÆNDER
FASTGØR STRIMLERNE
LAD VIRKE I 30 MINUTTER
FJERN, BØRST OG SKYL

SE INSTRUKTIONSFILM

ELSK DIT SMIL

Når vi mennesker smiler, sker der fantastiske ting. Både i os, og alle omkring os. Forskning viser, at vi bliver gladere, mere kreative og mindre stressede. Derudover bliver vi mere vellidte og bliver oftere mødt med smil.

Blot ved at smile kan vi øge vores trivsel og leve et bedre liv. Det er som en mirakelkur, men for alvor.

Men vi ved også, at der er så mange mennesker, der ikke ønsker, eller tør, vise deres smil, fordi tænderne har mistet deres naturlige hvide farve, og er misfarvet af kaffe, te eller vin.

Derfor findes PURE shine.

Til alle, der sommetider har tilbageholdt et smil.
Til alle, der ønskede Snapchat filter var en realitet.
Til alle, der aldrig smiler på billeder.
Det er til dig.

giff-ny.-.gif

PURE shine fås på velassorterede apoteker.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hur ofta kan jag använda PURE shine?
PURE shine tandpasta, mundskyl og tandbørste kan bruges dagligt og er meget skånsom mod tænder og tandkød. PURE shine Whitening Strips bruges i 14 dage og kan derefter bruges hver anden måned.

Er det farligt at synke væsken, når du skyller munden med PURE shine mundskyl?
Nej det er ikke farligt i små mængder. Det er uskadeligt at sluge op til 0,5 dl af opløsningen som indeholder 0,2% fluor.

Hjælp, jeg har brugt PURE shine Whitening Strips for et par dage og mine tænder ser plettede ud! Hvad skal jeg gøre?
Du skal ikke bekymre dig om det! Det er almindeligt, at pletter eller renere overflader opstår under behandlingen. Pletterne vil forsvinde, så bare fortsæt behandlingen de dage, du har tilbage.

Kan jeg bruge PURE shine Whitening Strips, hvis jeg har bøjler, implantater/broer eller har skrå/ujævne tænder?
Så længe strimlerne kan fastgøres til tandoverfladen, kan du bruge PURE shine, det fungerer desværre ikke med bøjler. Behandlingen vil kun have en effekt på dine naturlige tænder, dvs. ikke på implantater og reparationer.

Hur länge kommer mina tänder hålla sig vita?
Det er meget individuelt og afhænger af, hvordan du lever, hvad du spiser og drikker. For at holde dine tænder hvide så længe som muligt, anbefaler vi at du bruger PURE shine Whitening Strips hver anden måned. For yderligere at opretholde effekten skal du børste dine tænder med PURE shine tandpasta og skylle med PURE shine mundskyl.

Jeg har brugt PURE shine Whitening Strips i en uge nu, og jeg er tilfreds med min hvide nuance. Kan jeg stoppe behandlingen?
Det er ikke noget problem at stoppe behandlingen. Men det er kun, når du gennemfører hele behandlingen, at du opnår maksimal effekt.

Hvor gammel skal jeg være for at bruge PURE shine?
For at anvende PURE shine Whitening Strips skal du være 18 år gammel. Tandpastaen kan bruges fra 12 år, det samme gælder for mundskyl.

Er PURE shine på nogen måde skadelig?
Nej, det er faktisk præcis det modsatte - PURE shine er godt for dine tænder! PURE shine er helt fri for brintoverilte og skadelige slibemidler. Strimlerne indeholder det aktive stof PAP (Phthalimidoperoxycaproic syre), som opløser pletter og renser emaljen effektivt og sikkert. Tandpastaen indeholder enzymet Papain, som opløser plaque og genskaber tændernes naturlige hvide farve. Mundskyl indeholder PVP (polyvinyl pyrrolidon), som modvirker belægninger/plaques på tænderne og holder tandoverfladen ren. Så PURE shine giver dig både hvide, rene og sunde tænder.

Hvad er forskellen mellem PURE shine tandpasta og andre tandpastaer?
PURE shine tandpasta er udviklet sammen med tandlæger og indeholder blandt andet et naturligt enzym, der er udvundet af frugten papaya og kaldes Papain. Dette enzym skader ikke tænderne, men opløser plaque og misfarvning på tænderne, hvilket efterlader tandoverfladen ren og glat. En ren og glat tandoverflade reflekterer mere lys og dermed ser tanden hvidere ud. Tandpastaen har en frisk og god myntesmag.

Hvem står bag PURE shine?
PURE shine er udviklet i tæt samarbejde med tandlæger. Bag produktet står Ekulf – en af Sveriges førende specialister inden for oral- og tandpleje. Ekulf blev grundlagt i 1969 af fire tandlæger og har siden udviklet masser af kvalitets- og prisfornuftige produkter til sundere tænder.

Jeg ammer / er gravid, kan jeg bruge PURE shine Whitening Strips?
Hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke bruge PURE shine Whitening Strips eller tandblegningsprodukter. PURE Shine indeholder kun stoffer, der hjælper dig med at holde dine tænder rene og sunde, og der er i øjeblikket ingen tegn på, at behandlingen vil være skadelig, hverken for dig eller barnet. Men der er heller ingen forskning, der kan bevise andet, altså at behandlingen er helt sikker. Derfor fraråder vi – og hele branchen – at bruge PURE shine Whitening Strips eller tandblegningsprodukter, mens du er gravid eller ammer. Så selv om du længes efter en hvidere smil, synes vi, det er bedst, at du venter, indtil du holder op med at amme. Men du kan stadig bruge mundskyl, tandpasta og tandbørste dagligt.

giff-ny.-.gif
Image

PURE shine er et unikt produktsortiment til synligt hvidere tænder. Til stor glæde for alle, der altid har drømt om et smukt, hvidt smil. Ved at kombinere årtiers professionel tanderfaring og førende forskning, bringer PURE shine den naturlige hvide glans tilbage til dine tænder. Det er blidt, sikkert og effektivt.

PURE shine afslører dit sande hvide smil. Det smil kan du bare ikke vente med at vise.

KONTAKT OSS

Ekulf AB
Navestadsgatan 31
603 66 Norrköping
order@ekulf.dk

FÖLJ OSS