giff-ny.-.gif

Verden er fylt av det naturlig hvite og vakre. 
Myke skyer. Bjørknever. Vidunderlige sandstrender.

Dine tenner er også naturlig hvite.
Men med tiden taper de sin glans.

Med PURE shine får du tilbake dine tenners
opprinnelige, rene hvite farge. Ikke noe males over, skjules 
eller skades. Ditt smil blir naturlig hvitt igjen.

pure shine klar

PURE SHINE FAMILIEN

PURE shine er en ny, unik produktserie for sterke, friske og naturlig hvitere tenner. Produktene inneholder rikelig med fluorid som beskytter og styrker dine tenner. Tannkremen og munnvannet har en god og frisk mintsmak. Med hjelp av enzymer og skånsomt rengjørende ingredienser tilbakestiller PURE shine dine tenners naturlig hvite farge. 

Til forskjell fra mange andre tannblekningsprodukter er PURE shine bra for dine tenner. Du får både et hvitere smil, rene, friske og sterkere tenner. Serien er skånsom, sikker og har en dokumentert effekt.

En produktserie for alle som drømmer om et naturlig, vakkert smil.

giff-ny.-.gif

PURE SHINE
MOUTHWASH

PURE shine munnskyll anvender en spesiell kombinasjon av ingredienser, bl.a. PVP (polyvinylpyrrolidone), som motvirker belegg/plakk på tennene og holder tannflaten ren.

På slikt sett hjelper produktet til med å bevare tennenes naturlige hvite farge. Det høye fluoridinnholdet (0,2% NaF) bidrar til å remineralisere både emalje og rotoverflate og motvirker såvel karies som dentale erosjoner/etseskader. PURE shine munskyll har god mintsmak som gir en frisk pust. Abefales til voksne og barn over 12 år. Oppbevares i romtemperatur og utenfor rekkevidde for barn. Anvendelse: Anvend PURE shine munskyll morgen og kveld etter tannbørsting. Skyll med 10 ml av løsningen rundt tennene i 1/2-1 minutt, hvoretter den spyttes ut. Svelg ikke. Kan med fordel også brukes etter måltid.

Image
giff-ny.-.gif

PURE SHINE
TOOTHBRUSH

Ekulfs PURE shine serien utvides nå med en eksklusiv tannbørste, som er myk og skånsom mot tenner/tannkjøtt. Tannbørsten har koniske børstestrå som lett når tennenes mellomrom/approximalrom og som effektivt fjerner bakterier og plakk.

PURE shine tannbørste har en ergonomisk design med kraftigere handtak for et bra grep. Kommer i fargene hvit og gull. Leveres i blisterforpakning.

Image
giff-ny.-.gif

PURE SHINE
TOOTHPASTE

PURE shine Toothpaste er en tannkrem som hjelper deg å vedlikeholde dine tenners naturlige hvite farge.

Tannkremen er utviklet sammen med tannleger og inneholder Papain – et naturlig enzym som utvinnes av frukten papaya. Papain rengjør emaljen effektivt og etterlater tannflaten ren og slett, hvilket gjør at ny plakk får det vanskeligere med å feste.

Anvend gjerne PURE shine Toothpaste sammen med PURE shine Whitening strips for et mer varig resultat.

Inneholder 1450 ppm F for maksimalt fluoridbeskyttelse av såvel emaljen som den blottlagte rotflaten/dentinet. 

Image

PURE SHINE
WHITENING STRIPS

PURE shine Whitening Strips er en strips som gjør dine tenner naturlig hvitere – på bare 14 dager. Produktet er utviklet sammen med tannleger. Den er helt fri for vannperoxider og enkel å anvende hjemme. Allerede etter noen dagar får du et synlig resultat.

Den aktive ingrediensen PAP (phthalimido peroxy caproic acid) rengjør emaljen, løser opp tannflekker og tar fram tennenes naturlige hvite farge. PAP er skånsomt, har bevist effekt og er naturlig biologisk nedbrytbart. Anvend PURE shine Whitening Strips minst 30 minutter hver dag i to uker. For best resultat, gjenta hver annen måned.

Image

ENKELT Å ANVENDE HJEMME

PURE shine Whitening Strips gir deg merkbart hvitere tenner på bare to uker.
Allerede etter noen dager merker du forskjell. Anvendes 30 minutter daglig i 14 dager.
Gjør slik:

BØRST TENNENE
FEST STRIPSENE
LA VIRKE I 30 MINUTTER
TA BORT, BØRST OG SKYLL

SE INSTRUKSJONSFILM:

LOVE YOUR SMILE

Når vi mennesker ler hender det fantastiske saker.
Både inne i oss, og rundt omkring. Forskning viser at vi blir gladere, mer kreativE og mindre stresset. Dessuten blir vi mer likt og møtes selv oftere av smil.

Bare gjennom å le kan vi altså øke vårt velbehag og leve et litt herligere liv. Det er som en mirakelkur, men på ordentlig.

Men vi vet også at det finnes mange mennesker som ikke vil, eller våger, å vise sitt smil. Fordi tennene har mistet sin naturlige hvite farge, og kanskje har spor av kaffe, te eller vin.

Derfor finnes PURE shine.

For alle som noen gang har holdt tilbake en latter.
For alle som ønsket at snapchatfilteret var virkelighet.
For alle som aldri ler på bilde. Det her er for deg.

giff-ny.-.gif

PURE shine finnes på velsorterte apotek.

SPØRSMÅL & SVAR

Hvor ofte kan jeg anvende PURE shine?
PURE shine tannkrem, munnvann og tannbørste kan anvendes daglig og er meget skånsomme mot tenner og tannkjøtt. PURE shine Whitening Strips anvendes i 14 dager og kan siden med fordel anvendes hver annen måned.

Er det farlig å svelge væsken når man skyller munnen med PURE shine munnskyll?
Nei, det er ikke farlig i små mengder, det er ufarlig å svelge opp til 0,5 dl av løsningen som inneholder 0,2% fluor.

Hjelp, jag har anvendt PURE shine Whitening Strips i noen dager og mine tenner ser flekkete ut! Hva skal jeg gjøre?
Ingen fare! Det er vanlig at det oppstår flekker eller renere flater under behandlingen. Flekkene kommer til å forsvinne, så fortsett bare med behandlingen de dager du har igjen.

Kan jeg anvende PURE shine Whitening Strips om jeg har tannregulering, fasader/fyllinger eller har skjeve/ujevne tenner?
Så lenge stripsen kan feste ordentlig mot tannflaten kan du anvende PURE shine, men det fungerer desverre ikke med tannregulering. Behandlingen kommer bare å gi effekt på dine naturlige tenner, det vil si ikke fasader, implantat og fyllinger.

Hvor lenge vil mine tenner holde seg hvite?
Det er veldig individuellt og beror på hvordan du lever, hva du eter og drikker. For at dine tenner skal holde seg hvite så lenge som mulig anbefaler vi at du anvender PURE shine Whitening Strips hver annen måned. For ytterlig å beholde effekten, børst gjerne tennene med PURE shine Toothpaste og skyll med PURE shine Mouthwash.

Jeg har anvendt PURE shine Whitening Strips i en uke nå og er fornøyd med min hvite  nyanse. Kan jeg avbryt behandlingen?
Det er ikke noe problem, du kan avbryte behandlingen. Men det er først når du gjør hele behandlingen at du oppnår maksimal effekt.

Hvor gammel må jeg være for å anvende PURE shine?
For PURE shine Whitening Strips bør du være 18 år. Tannkremen kan anvendes fra 12 år, det samme gjelder for munnvann.

Er PURE shine på noen måte skadelig?
Nei, det er faktisk tvert i mot – PURE shine er bra for dine tenner! PURE shine er helt fri fra vannperoksider og skadelige slipemiddel. Stripsen innehålder den aktive ingrediensen PAP (Phthalimidoperoxycaproic acid) som løser opp flekker og rengjør emaljen effektivt og sikkert. Tannkremen inneholder enzymet Papain som løser opp plakk og gjenopptar tennenes naturlige hvite farge. Munnvannet inneholder PVP (polyvinylpyrrolidone), som motvirker belegg/plakk på tennene og holder tannoverflaten ren. Altså, PURE shine gir deg både hvite, rene og friske tenner.

Hvilken forskjell er det på PURE shine tannkrem og andre whiteningtannkremer?
PURE shine tannkrem er utviklet sammen med tannleger og inneholder bl.a. et naturlig enzym som utvinnes av frukten papaya og heter Papain. Dette enzym skader ikke tennene men løser opp plakk og missfargninger på tennene og etterlater tannoverflaten ren og slett. En ren og slett tannoverflate reflekterer mere lys og dermed ser tannen naturlig hvitere ut. Tannkremen har en frisk og god mintsmak.

Hvem står bak PURE shine?
PURE shine er utviklet i nært samarbeide med tannleger. Bak produktene står Ekulf – en av Sveriges ledende speisalister innen munn- og tannpleie. Ekulf ble grunlagt i 1969 av fire tannleger og har siden da utviklet mengder av kvalitative produkter for friskere tenner.

Jeg ammer/er gravid, kan jeg anvende PURE shine Whitening Strips?
Du som er gravid eller ammer bør ikke anvende PURE shine, eller andre whitening-/tannblekningsprodukter. PURE shine inneholder bare emner som hjelper deg å holde tennene rene og friske og det finnes idag intet som tyder på at behandlingen skulle være skadelig, hverken for deg eller barnet. Men, det finns heller ingen forskning som kan bevise det motsatte, altså at behandlingen er helt sikker. Derfor fraråder vi – og hele bransjen – fra å anvende whitening-/tannblekningsprodukter i tiden du er gravid eller ammer. Så, selv om du lengter etter et hvitere smil synes vi at det er best at du venter til du har sluttet å amme. Men du kan fortsatt anvende munnvannet, tannkremen og tannbørsten daglig.

giff-ny.-.gif
Image

PURE shine er et unikt produktsortiment for synlig, hvitere tenner. En riktig glede for alle som noensinne har drømt om et vakkert, hvitt smil. Gjennom å kombinere årtienden av profesjonell tannpleieerfaring og ledende forskning, gir PURE shine tilbake den naturlige hvite glansen fra dine tenner. Det er skånsomt, sikkert og effektivt.

PURE shine avslører ditt riktige hvite smil - det smil du bare ikke kan vente med å vise fram.

KONTAKTA OSS

Ekulf AB
Navestadsgatan 31
603 66 Norrköping
ordre@ekulf.no

FÖLJ OSS