giff-ny.-.gif

Världen är fylld av det naturligt vita och vackra. 
Mjuka moln. Björkbark. Drömlika sandstränder.

Dina tänder är också naturligt vita.
Men med tiden förlorar de sin lyster.

Med PURE shine får du tillbaka dina tänders
ursprungliga, rena vita färg. Inget målas över, döljs 
eller skadas. Ditt leende blir naturligt vitt igen.

pure shine klar

PURE SHINE FAMILJEN

PURE shine är en ny unik produktserie för starka, friska och naturligt vitare tänder. Produkterna innehåller rikligt med fluorid som skyddar och stärker dina tänder. Tandkrämen och munvattnet har en mycket god och frisk mintsmak. Med hjälp av enzymer och skonsamma rengörande ingredienser återställer PURE shine dina tänders naturligt vita färg. 

Till skillnad från många andra tandblekningsprodukter är PURE shine bra för dina tänder. Du får både ett vitare leende, rena, friska och starkare tänder. Serien är skonsam, säker och har en bevisad effekt.
 
En produktserie för alla som drömmer om ett naturligt vackert leende.
giff-ny.-.gif

PURE SHINE
MOUTHWASH

PURE shine munskölj använder en speciell kombination av ingredienser, bl.a. PVP (polyvinylpyrrolidone), som motverkar beläggningar/plack på tänderna och håller tandytan ren.

På så sätt hjälper produkten till att bibehålla tändernas naturliga vita färg. Den höga fluoridhalten (0,2% NaF) bidrar till att remineralisera både emalj och rotyta och motverkar såväl karies som dentala erosioner/frätskador. PURE shine munskölj har god mintsmak som ger en frisk andedräkt. Rekommenderas till vuxna och barn över 12 år. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn. Användning: Använd PURE shine munskölj morgon och kväll efter tandborstning. Sila med 10 ml av lösningen runt tänderna i 1/2-1 minut, varefter den spottas ut. Svälj inte. Kan med fördel även användas efter måltid.

Image
giff-ny.-.gif

PURE SHINE
TOOTHBRUSH

Ekulfs PURE shine serien utökas nu med en exklusiv tandborste, som är mjuk och skonsam mot tänder/tandkött. Tandborsten har koniska borststrån som lätt når tändernas mellanrum/approximalrum och som effektivt avlägsnar bakterier och plack.

PURE shine tandborste har en ergonomisk design med kraftigare handtag för ett bra grepp. Kommer i färgerna vit och guld. Levereras i blisterförpackning.

Image
giff-ny.-.gif

PURE SHINE
TOOTHPASTE

PURE shine Toothpaste är en tandkräm som hjälper dig att bibehålla dina tänders naturligt vita färg.

Tandkrämen är utvecklad tillsammans med tandläkare och innehåller Papain – ett naturligt enzym som utvinns ur frukten papaya. Papain rengör emaljen effektivt och lämnar tandytan ren och slät, vilket gör att nytt plack får svårare att fästa.

Använd gärna PURE shine Toothpaste tillsammans med PURE shine Whitening strips för ett mer varaktigt resultat.

Innehåller 1450 ppm F för maximalt fluoridskydd av såväl emaljen som den blottlagda rotytan/dentinet. 

Image

PURE SHINE
WHITENING STRIPS

PURE shine Whitening Strips är en remsa som gör dina tänder naturligt vitare – på bara 14 dagar. Produkten är utvecklad tillsammans med tandläkare. Den är helt fri från väteperoxider och enkel att använda hemma. Redan efter några dagar får du ett synligt resultat.

Den aktiva ingrediensen PAP (phthalimido peroxy caproic acid) rengör emaljen, löser upp tandfläckar och tar fram tändernas naturliga vita färg. PAP är skonsamt, har bevisad effekt och är naturligt biologiskt nedbrytbart. Använd PURE shine Whitening Strips minst 30 minuter varje dag i två veckor. För bästa resultat, upprepa varannan månad.

Image

ENKELT ATT ANVÄNDA HEMMA

PURE shine Whitening Strips ger dig märkbart vitare tänder på bara två veckor.
Redan efter några dagar märker du skillnad. Använd 30 minuter dagligen i 14 dagar.
Gör så här:

BORSTA TÄNDERNA
FÄST REMSORNA
LÅT VERKA I 30 MINUTER
TA BORT, BORSTA OCH SKÖLJ

SE INSTRUKTIONSFILM:

LOVE YOUR SMILE

När vi människor ler händer det fantastiska saker.
Både inom oss, och runtomkring. Forskning visar att vi blir gladare, mer kreativa och mindre stressade. Dessutom blir vi mer omtyckta och möts själva oftare av leenden.

Bara genom att le kan vi alltså boosta vårt välbefinnande och leva ett lite härligare liv. Det är som en mirakelkur, fast på riktigt.

Men vi vet också att det finns så många människor som inte vill, eller vågar, visa sina leenden. För att tänderna har förlorat sin naturliga vita färg, och kanske bär spår av kaffe, te eller vin.

Därför finns PURE shine.

För alla som någon gång hållit tillbaka ett skratt.
För alla som önskat att snapchatfiltret var verklighet.
För alla som aldrig ler på bild.
Det här är för dig.

giff-ny.-.gif

PURE shine finns att köpa på välsorterade apotek.

FRÅGOR & SVAR

Hur ofta kan jag använda PURE shine?
PURE shine tandkräm, munvatten och tandborste kan användas dagligen och är mycket skonsam mot tänder och tandkött. PURE shine Whitening Strips används i 14 dagar och kan sedan med fördel användas varannan månad.

Är det farligt att svälja vätskan när man sköljer munnen med PURE shine munskölj?
Nej det är inte farligt i små mängder, det är ofarligt att svälja upp till 0,5 dl av lösningen som innehåller 0,2% fluor.

Hjälp, jag har använt PURE shine Whitening Strips i några dagar och mina tänder ser fläckiga ut! Vad ska jag göra?
Ingen fara! Det är vanligt att det uppstår fläckar eller renare ytor under behandlingen. Fläckarna kommer att försvinna, så fortsätt bara med behandlingen de dagar du har kvar.

Kan jag använda PURE shine Whitening Strips om jag har tandställning, fasader/lagningar eller har sneda/ojämna tänder?
Så länge stripsen kan fästa ordentligt mot tandytan kan du använda PURE shine, men fungerar tyvärr inte med tandställning. Behandlingen kommer bara ge effekt på dina naturliga tänder, det vill säga ej fasader, implantat och lagningar.

Hur länge kommer mina tänder hålla sig vita?
Det är väldigt individuellt och beror på hur du lever, vad du äter och dricker. För att dina tänder ska hålla sig vita så länge som möjligt rekommenderar vi att du använder PURE shine Whitening Strips varannan månad. För att ytterligare behålla effekten, borsta gärna tänderna med PURE shine Toothpaste och skölj med PURE shine Mouthwash.

Jag har använt PURE shine Whitening Strips i en vecka nu och är nöjd med min vita nyans. Kan jag avbryta behandlingen?
Det är inga problem, du kan avbryta behandlingen. Men det är först när du gör hela behandlingen som du uppnår maximal effekt.

Hur gammal måste jag vara för att få använda PURE shine?
För PURE shine Whitening Strips behöver du vara 18 år. Tandkrämen kan användas från 12 år, detsamma gäller för munvattnet.

Är PURE shine på något sätt skadligt?
Nej, det är faktiskt precis tvärtom – PURE shine är bra för dina tänder! PURE shine är helt fri från väteperoxider och skadliga slipmedel. Stripsen innehåller den aktiva ingrediensen PAP (Phthalimidoperoxycaproic acid) som löser upp fläckar och rengör emaljen effektivt och säkert. Tandkrämen innehåller enzymet Papain som löser upp plack och återställer tändernas naturliga vita färg. Munvattnet innehåller PVP (polyvinylpyrrolidone), som motverkar beläggningar/plack på tänderna och håller tandytan ren. Alltså, PURE shine ger dig både vita, rena och friska tänder.

Vad är det för skillnad på PURE shine tandkräm och andra whiteningtandkrämer?PURE shine tandkräm är utvecklad tillsammans med tandläkare och innehåller bl.a. ett naturligt enzym som utvinns ur frukten papaya och heter Papain. Detta enzym skadar inte tänderna utan löser upp plack och missfärgningar på tänderna och lämnar tandytan ren och slät. En ren och slät tandyta reflekterar mera ljus och på så vis ser tanden naturligt vitare ut. Tandkrämen har en frisk och god mintsmak.

Vem ligger bakom PURE shine?
PURE shine är utvecklat i nära samarbete med tandläkare. Bakom produkten står Ekulf – en av Sveriges ledande specialister inom mun- och tandvård. Ekulf grundades 1969 av fyra tandläkare och har sedan dess utvecklat mängder av kvalitativa och prisvärda produkter för friskare tänder.

Jag ammar/är gravid, kan jag använda PURE shine Whitening Strips?
Du som är gravid eller ammar bör inte använda PURE shine, eller andra whitening-/tandblekningsprodukter. PURE shine innehåller bara ämnen som hjälper dig att hålla tänderna rena och friska och det finns idag inget som tyder på att behandlingen skulle vara skadlig, vare sig för dig eller barnet. Men, det finns heller ingen forskning som kan bevisa motsatsen, alltså att behandlingen är helt säker. Därför avråder vi – och hela branschen – från att använda whitening-/tandblekningsprodukter under tiden du är gravid eller ammar. Så, även om du längtar efter ett vitare leende tycker vi att det är allra bäst att du väntar tills du slutat amma. Men du kan fortfarande använda munvattnet, tandkrämen och tandborsten dagligen.

giff-ny.-.gif
Image

PURE shine är ett unikt produktsortiment för synligt vitare tänder. En riktig lycka för alla som någonsin har drömt om ett vackert, vitt leende. Genom att kombinera årtionden av professionell tandvårdserfarenhet och ledande forskning, ger PURE shine tillbaka den naturliga vita glansen från dina tänder. Det är skonsamt, säkert och effektivt.

PURE shine avslöjar ditt sanna vita leende. Det leende du bara inte kan vänta med att visa upp.

KONTAKTA OSS

Ekulf AB
Navestadsgatan 31
603 66 Norrköping
order@ekulf.se

FÖLJ OSS